Uitgelichte berichten

Metallica bovenaan de albumverkoopcharts

26 Nov 2016

 

Zowel in België als Nederlan(en in vele andere landen) komt Hardwired... To Self-Destruct, het d kersverse dubbelalbum van Metallica, op nummer 1 binnen in de wekelijkse albumverkooplijst. In Nederland stond Metallica pas twee keer eerder bovenaan: in 1996 met Load en acht jaar geleden met Death Magnetic. In de frontpage-enquête van www.metalfan.nl kun je momenteel stemmen op jouw favoriete song van het gloednieuwe studio-album van Metallica. Voorlopig staat Spit Out The Bone ruim bovenaan en lijkt dat de song die de meesten van jullie graag op de volgende Europese tournee van Metallica willen horen. Uit de eerste plek in de Dutch Album Top 100 (en de Vlaamse en Waalse zustercharts) blijkt Metallica nog altijd megapopulair te zijn, maar vooralsnog is niet bekend wanneer de groep terugkeert naar de Benelux om het nieuwe materiaal live te presenteren.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload