Uitgelichte berichten

Monkey3 - The Fuzz-Club 1.4

26 Nov 2016

Greenleaf - The FuzzClub

 

 

Onze Fuzz Club artiest van deze week: Monkey3. Dit Zwitserse viertal debuteerde in 2004 op een klein Belgisch platenlabel. De rest is, zoals dat heet, geschiedenis. De instrumentale band is intussen uitgegroeid tot een monument binnen het genre. Eerder dit jaar verscheen het conceptalbum ‘Astra Symmetry’. Tijdens het voorbije Desertfest in Antwerpen lokten we gitarist Boris De Piante even buiten en hadden we – tussen de windvlagen door - een korte babbel over dat nieuwe album en de (2e) samenwerking met zanger Tony Jelencovich (van Transport League).

 

Beluister het interview hier!

 

 

 

  

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload