Uitgelichte berichten

Hellfest maakt line-up bekend

1 Dec 2016

Hellfest heeft de programmering bekendgemaakt. Het festival was al lang uitverkocht voordat er nog maar één band bekend was, maar nu komt het Franse festival gelijk met ongeveer alle namen. Bovenaan de poster prijken Aerosmith, Deep Purple en Linkin Park. Andere grote namen zijn Slayer, Five Finger Death Punch, Prophets Of Rage, Trust en Rob Zombie, terwijl ook ondermeer In Flames, Alter Bridge, Sabaton, Ministry, Steel Panther, Kreator, Emperor, W.A.S.P, Opeth, Obituary, Behemoth, Suicidal Tendencies, Blue Öyster Cult en The Dillinger Escape Plan genoemd worden. De lijst met namen is eigenlijk te lang, maar als je verder leest zie je de poster waar ze allemaal op staan. Zoals gezegd, het festival is uitverkocht dus kaarten zijn niet meer via de normale weg te krijgen. Alle informatie vind je op www.hellfest.fr.

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload