Uitgelichte berichten

Lonely Kamel - The Fuzz-Club 1.5

3 Dec 2016

Greenleaf - The FuzzClub

 

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Lonely Kamel. Dit Noorse viertal werd opgericht in 2006 en stelde in 2008 een allereerste album voor, volgepropt met een cocktail van 70ies, blues-, hard- en stonerrock. Hun meest recente plaat, ‘Shit City’, nog steeds met dezelfde ingrediënten, maar tempo-gewijs toch een versnelling hoger dan hun vorige releases, is alweer enkele jaren oud. Toen de groep recent op de affiche stond van Desertfest in Antwerpen, gingen we even informeren wat we van deze mannen uit Oslo mogen verwachten in 2017. Het nieuws van de dag… Lonely Kamel is intussen een drietal. Of toch niet?

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload