Uitgelichte berichten

Metal Battle 2017

3 Dec 2016

Vanaf 6 januari strijden middels provinciale voorronden 48 bands tegen elkaar. 12 geluksvogels gaan door naar de 3 georganiseerde veldslagen die als halve finales zullen gelden. The Apocalyps zal 22 april plaats vinden in Harderwijk.

 

 

De Enschedese Headbangers Organisatie (EHBO) en de Utrechtse metalvereniging VIRUS daagden elkaar in 2001 uit om te bepalen waar nu eigenlijk de beste metalband vandaan kwam. Dit resulteerde in de eerste Metal Battle, waaraan toen slechts enkele bands meededen. De winnaar van deze eerste editie was de Zutphense band Slayne. Ondertussen heeft de EHBO het stokje overgedragen aan Noord Geldersch Metaal en Occultfest. De Metal Battle is inmiddels de grootste underground metalcontest van Nederland.

 

Je kunt huilen met de wolfen in het bos. Maar ongegeneerd recht op je doel af mag blijkbaar ook weer. Waarschijnlijk inspireren Trump, Brexit en dergelijke tot muzikale rebellie tegen overschatte uitverkorenen en de grijze massa en wacht ons veel muzikaal vuurwerk.

 

Zit je in een band, treed je graag op en ben je niet bang de Nederlandse podia en festivals onveilig te maken, grijp dan deze kans en schrijf je in via www.metalbattle.nl.

 

Voor overzicht voorronden verwijzen wij naar http://www.metalbattle.nl/index.php/voorrondes/

 

Voor overzicht veldslagen verwijzen wij naar http://www.metalbattle.nl/index.php/halvefinales/

 

In de landelijke finale op 22 april te Harderwijk vallen er naast eeuwige roem, coaching door ' The Rockstation' , een trofee van 'Boneyard', deelname aan de NL finale van de Wacken Battle , Pro Package by Into The limelight Records en aandacht van onze mediapartners ook optredens te winnen op Angelfest, Baroeg Open Air, Geldersch Metal Treffen, Hemelvaart Metalfest, Occultfest, Skullfest en Sneker Metal Meeting, Stonehenge en Tattoofest.

 

Voledige prijzenpakket en overige info op www.metalbattle.nl

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload