Uitgelichte berichten

Rock Werchter: Alt-J op zondag 2 juli

3 Dec 2016

 

Vrijdag 16u is wat vroeger vandaag. De affiche van Rock Werchter 2017 is weerom een bijzonder mooie naam rijker. Het Britse trio alt-J komt op zondag 2 juli naar het Festivalpark.  Het zijn magiërs met muziek. Tik alt en J in op een toetsenbord van Apple en je krijgt Δ, de Griekse letter delta. Dat teken gebruikt men in de wiskunde en de fysica om de veranderingen van grootheden aan te geven. Met wat dichterlijke vrijheid kan je zeggen dat alt-J iets gelijkaardigs doet met de popgeschiedenis. Het trio verzamelt de topmomenten van de afgelopen 60 jaar en zet die om in een eigen universum. Het is daarin even bedreven als vindingrijk. Alt-J viert in 2017 haar tiende verjaardag.  

 

Rock Werchter pakt in 2017 sterk uit. Kings of Leon en Arcade Fire spelen op donderdag 29 juni, Radiohead op vrijdag 30 juni, Blink-182, Linkin Park en System Of A Down op zaterdag 1 juli. Alt-J staat er, net zoals Foo Fighters, op zondag 2 juli. Meer namen volgen binnenkort. Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot 2 juli in het Festivalpark in Werchter. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be

 

Vanaf vandaag is er ook een speciaal Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life te koop. Per ticket uit dit contingent verkocht wordt 5 euro overgemaakt aan Music For Life tvv. ALS Liga België. Wie een Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life koopt, maakt bovendien kans om één van de gouden tickets voor Rock Werchter 2017 in de wacht te slepen. Zo een gouden ticket is goed voor onder andere een rondleiding achter de schermen van Rock Werchter 2017, drank/eetbonnen en een etentje voor twee  in Let’s Meat. Kortom: wie één van deze ticket bemachtigt, beleeft Rock Werchter 2017 met een gouden randje.  Het Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life is te koop via ticketmaster.be.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload