Uitgelichte berichten

Duel - The Fuzz-Club 1.6

10 Dec 2016

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Duel. Dit viertal uit Austin, Texas, USA, bracht begin 2016 het album ‘Fears Of The Dead’ op de markt via het Italiaanse Heavy Psych Sounds Records.

Het gezelschap laat zich vooral inspireren door de klassiek hard rock bands uit de jaren ’70, maar dan overgoten met een (luid en gemeen) hedendaags sausje. Tijdens hun recente Europese tournee (samen met de Zuid-Nederlandse band Komatsu), speelde Duel op Desertfest in Antwerpen. We maakten van de gelegenheid gebruik om gitarist Jeff Henson en zanger/bassist Shaun Avants even uit de drukte weg te lokken voor een korte babbel. Het dak van zaal Trix was de perfecte locatie…

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload