Uitgelichte berichten

Black Rainbows - The Fuzz-Club 1.8

7 Jan 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Black Rainbows. Dit trio is het levende bewijs dat Italië zich steeds meer profileert als het ultieme stoner/grooverock-land. Black Rainbows heeft dan ook alles in (eigen)huis: van boekingskantoor tot platenlabel. Via hun eigen Heavy Psych Sounds label werd begin 2016 het album ‘Stellar Prophecy’ uitgebracht en sindsdien spelen deze Romeinen op alle noemenswaardige festivals. Tijdens de recentste editie van Desertfest in Antwerpen, gingen we even achter het podium informeren waarom de Italiaanse fuzz-scene momenteel zo succesvol is.   

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload