Uitgelichte berichten

Deville - The Fuzz-Club 1.9

14 Jan 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Deville. Ze zijn met z’n vieren en komen uit het Zuid-Zweedse Malmö. Deville draait intussen al een tijdje mee in het fuzz-wereldje. Het viertal (met vooral zanger/gitarist Andreas Bengtsson als grote constante) bracht, na een splitalbum met hun collega’s/landgenoten van Sergej The Freak, hun debuutplaat uit in 2007.

De voorbije tien jaar zette de groep een indrukwekkende reeks concerten in Europa en de VS op de teller en ruilde onlangs het Amerikaanse Small Stone Records in voor het Zweedse Fuzzorama Records. Tijdens de recentste tournee van Deville hadden we een babbel met Andy (aka Andreas) over de nieuwe line-up, de befaamde labelswitch en de plannen voor 2017.

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload