Uitgelichte berichten

Truckfighters - The Fuzz-Club 1.10

21 Jan 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Truckfighters. Het Zweedse drietal timmert intussen al een aantal jaren aan een -  zeer succesvolle – weg richting erkenning. Hun traditionele, uptempo stonerrock is zo intens en meeslepend dat zowat alle deuren richting grote festivals in het verleden openzwaaiden. Ze speelden op Graspop, ze speelden op Pukkelpop. Geen podium te groot of te klein voor deze Zweden. De groep ontgroeide intussen ook het eigen Fuzzorama label en vond onderdak bij Century Media. Tijdens hun recentste tour, zochten we de (luxe) tourbus op en vroegen gitarist Niklas ‘Dango’ Källgren en zanger/bassist Oskar ‘Ozo’ Cedermalm naar hun tourervaring en naar de labeloverstap… Een gesprek(je) met de groep die door Josh Homme (van Queens Of The Stone Age) werd omschreven als ”The best band that’s ever existed”!

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

  

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload