Uitgelichte berichten

The Fuzz-Club intro-artiest: Beerwolf (USA)

4 Feb 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club intro-artiest van deze week: Beerwolf. Dit drietal uit Tampa, Florida maakt momenteel de regionale podia onveilig met de promotie van het album ‘Oracle’s Prophecy’. Na de huidige tournee starten de werken voor een tweede album. Beerwolf warmde eerder het publiek op voor bands als Black Tusk, Royal Thunder, Mothership, Castle, Order of the Owl en Ulcer. Deze week maken ze hun Belgisch radiodebuut in onze Fuzz-Club!

 

Beerwolf is:

Jason Kleim: bass/vocals
Matthew Howland: guitar
AJ Prasad: drums

Locatie: Tampa, Florida (USA)

Recentste album: 'Oracle's Prophecy' (2015)

 

 

http://beerwolfband.com

 


 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload