Uitgelichte berichten

The Fuzz-Club intro-artiest: The Valley (ZA)

11 Feb 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club intro-artiest van deze week: The Valley. Dit getalenteerde drietal experimenteert met slome, zweverige gitaarriffs met een exotisch kantje. De kans is bijzonder klein dat we deze band de komende maanden ergens op de Belgische podia aantreffen. Het repetitielokaal van The Valley ligt immers verscholen in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. En zoals ze in Kaapstad zeggen: “In ’n mens se eie huis tik die klok die mooiste.” Deze week maken ze hun Belgisch debuut in onze Fuzz-Club!

 

The Valley is:

Anton Louw: Vox / Lead Guitar

Le Roux Hofmeyr: Back-Up Vox / Bass Guitar

Charl Stemmet: Drums

 

Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika

Info: https://thevalleybandsa.bandcamp.com/

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload