Uitgelichte berichten

Occultfest 2017 kan uw hulp goed gebruiken.

2 Mar 2017

Met wat hulp komt er op 1 en 2 september voor de 16de keer Occultfest. In Hoogeveen. Als vanouds met de vertrouwde gemoedelijke sfeer. Met een biertje in de ene hand en een pannenkoek in de andere bandjes kijken en met oude bekenden bijkletsen. Vanuit het authentieke Occultfest podium in de vorm van een kasteel zullen 20 bands met alle plezier van de wereld en in de puurste vorm die de metal kunstvorm kent hun artistiek tentoonstellen. Wie graag Colaaaa drinkt gaat naar Ilse. Wie zich bij voorbaat al onderwerpt aan de waan van de dag kan Occultfest ook beter mijden. Doorbreek de sleur, lees verder en steun ons! Occultfest wordt mogelijk gemaakt door een harde kern van vrijwilligers. Als wij met elkaar besluiten dat we ons uiterste best gaan doen voor Occultfest 2017 maakt belofte nu eenmaal schuld. Helaas wordt elk jaar onze belofte een groter dilemma. Regelmatig kost het organiseren meer tijd dan er eigenlijk voor vrijgemaakt kan worden en gaat dit ten koste van het gezin. Daarnaast blijven we achter de feiten aanlopen waardoor het nog meer tijd kost terwijl het resultaat achter blijft. Dus help ons met deze campagne, sponsor ons en/of meld je voor één van de vacatures. Help ons de 16e editie van een uniek en authentiek Occultfest te organiseren en beslis mee welke bands er op Occultfest 2017 spelen. Sponsor ons voor 100 euro en je hebt inspraak in de programmering, 16 munten, gratis entree + camping plekken voor jezelf en 3 vriend(in)en. Als klap op de vuurpijl staat er dan ook nog een gekoeld kratje bier naar keuze voor je klaar op de camping. Zodat je wel weer als vanouds bier kunt zuipen op de Occultfest camping, maar dan nu wel gekoeld! Tevens maak je kans op een verrassing. Heb je geen 3 vriend(in)en of een kleiner budget dan zijn er ook andere leuke tegenprestaties en maak je net even minder kans op een verrassing. Je kan natuurlijk ook vrijwilliger worden en ons fysiek helpen om van Occultfest een waar feest te maken. Als we voor 11 maart 20:00 de 666 euro en 666 % van de gevraagde vrijwilligers bij elkaar hebben wordt elke crowdfunder lid van Club 666 en heeft inspraak op de programmering van occultfest 2017 en geeft Stichting Occultfest direct een rondje tijdens de Veldslag Noord van de Metalbattle 2017 in het podium. (gratis entree voor iedereen) Als de stembussen voor de Tweede Kamer verkiezing op 15 maart sluiten, sluit ook deze campagne en gaat het bestuur van Stichting Occultfest in conclaaf over Occultfest 2017. Hopelijk kunnen we een decennium vol afgunst, betutteling, overwaardering en wantrouwen afsluiten met een duivels mooi Occultfest.

 

 

Meer info op: https://www.voorjebuurt.nl/occultfest2017

Want laten we het in godsnaam gezellig houden!

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload