Uitgelichte berichten

Hidden Trails - The Fuzz-Club 2.3

1 Apr 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Hidden Trails. Hidden Trails is afkomstig uit Diest. De naam mag dan (nog) niet veel zeggen, hun geschiedenis is intussen bekend. Hidden Trails kan, met drummer Dave Houtmeyers en bassist Tom Vanlaer, aanzien worden als de reïncarnatie van het succesvolle Hypnos 69. De eerste samenwerking van dit trio resulteerde in de debuutplaat ‘Instant Momentary Bliss’ die werd uitgebracht via het Duitse ElektroHasch label. We stapten met een handvol vragen naar drummer Dave Houtmeyers en kregen een babbel over Hypnos 69 (uiteraard) en de interne keuken van Hidden Trails.

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload