Uitgelichte berichten

John Garcia - The Fuzz-Club 2.4

8 Apr 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: John Garcia. Garcia startte als tiener, met zijn vrienden Josh Homme (nu het opperhoofd van Queens Of The Stone Age) en Brant Bjork, het groepje Katzenjammer. De rest is, zoals dat heet, geschiedenis. De naam Katzenjammer werd al snel ingeruild voor Sons Of Kyuss en later voor Kyuss.

 

Het zou niet de laatste muzikale uitstap zijn voor John Garcia. Er waren ook Slo-Burn, Unida, Hermano, Kyuss Lives! en Vista Chino met één gemeenschappelijke deler: de stem van de ultieme stonerrocker.

 

We mochten op audiëntie bij de legendarische zanger. Het zou uiteindelijk een gezellige babbel worden met één van de meest down-to-earth muzikanten uit het genre. We keuvelden met de stoner-god over zijn akoestische solo-album en de evolutie van een 30-jarige muziekcarrière.

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload