Uitgelichte berichten

Black Mirrors - The Fuzz-Club 2.5

15 Apr 2017

Greenleaf - The FuzzClub

 

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Black Mirrors. Ze zijn met z’n 4-en. Ze komen uit Brussel. En ze hebben een mooie toekomst. Sinds kort ligt immers ‘Funky Queen’ in de winkelrekken, een EP met daarop een mooie collectie 70ies gitaarriffs die worden aangevuld door het indrukwekkende stemgeluid van zangeres Marcella, onze eigen versie van Janis Joplin.

 

Het Brusselse groepje trok recent, in het kielzog van Horisont (uit Zweden) en 77 (uit Spanje), Europa rond. We zochten het gezelschap op in het Zuiden van Nederland en gingen op backstagebezoek bij zangeres Marcella Di Troia.

 

Beluister hieronder het interview!

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload