top of page
  • Foto van schrijverZJ-V

Busted In Rock zoekt nieuwe drummer M/V!

Na een swingende en natte zomer voor de bandleden van Busted In Rock, en na zoveel jaren kapt de drummer Sam met z'n slagwerk, en maakt tijd voor andere prioriteiten.

Maar wij van ZZROCK, laten deze good guy, niet zomaar gaan, en willen ook nog steeds Busted aan het werk zien, want het is een verdomde goeie band, ook al zijn het tijdloze oldies, maar die zijn zoals ik net zei, tijdloos!

Maar wensen Sam, veel succes in hetgeen wat hij nog gaat ondernemen, wordt vervolgd...!

Maar deze band zorgt altijd voor meebrullers, ongeacht of je nu vals of goed zingt, zolang de sfeer maar goedzit, de gitaren z'n werk doen, den drummer van jetje geeft en de zangeres goed kan uithalen zoals we van die band gewoon zijn!


Dus zijn we nu op zoek naar een nieuwe drummer !

Denk jij te hebben wat nodig is om ons te vervoegen en ben je fan van 80's rock en metal dan horen we het graag !

...just drop us a message... ! De optredens blijven doorgaan zoals gepland!

Dus we trommelen... GOEIE drummers op ... !


Deze zaterdag was het alweer prijs, vorige keer moest ik cancelen omwille sneeuw en vriestemperaturen, en geen zin om ergens tegenaan te knallen, niet met de muziek maar met de auto... Dus afgelopen zaterdag plaats van afspraak Izegem, 'In 't Geniep'.

de kroeg bleek algauw te klein voor deze tijdloze maar klassieke, kick-in-the-ass band.

De hits van Iron Maiden, als The Scorpions, als Doro, als Judas Priest, Cher, Heart.... Niks is te diep bevonden voor deze band.
Sam, die zelfs blindelings en duidelijk aan het genieten is...!


Wel, het was weer een genoegen om deze band nog eens aan het werk te zien, was geleden van zomer 2022, dat ik nog eens wat opnames en foto's van dit viertal kon maken.

Maar indien je deze band, nog eens aan het werk wil zien of De Sam, haast je maar snel want er zijn nog 2 optredens ... .91 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page